Descrierea exacta a serviciilor “textexpert”

 

How can we help youDe-a lungul crearii “textexpert” ne-am gandit sa-ti oferim 2 tipuri de servicii: corectarea si eficientizarea (Ce inseamna “eficientizare“? Poti sa scrii un text corect si ineficient in acelasi timp. Un text eficient este cel care ii ofera partenerului tau de dialog informatiile de care are nevoie si iti aduce rezultatul dorit de tine.) textelor scrise in limba germana.

Primul tip de serviciu l-am impartit in solutii imediate si cele pe baza de proiect.

1. Solutii imediate
Aceste solutii sunt adecvate celor care au nevoie in cel mai scurt timp posibil (1-24 ore) de un text corect si eficient in limba germana. Aceste texte n-ar trebui sa depaseasca lungimea de 150 de cuvinte pentru ca sa putem reactiona si rezolva cererea imediat. Pentru a solicita acest serviciu, poti folosi formularul „Trimite text“ de pe www.textexpert.ro

2. Solutii pe baza de proiect
Aceste solutii sunt adecvate celor care au nevoie de un text corect in termen de 3-30 de zile. Pentru a solicita acest serviciu, te rugam sa ne trimiti un e-mail la “textexpert1@gmail.com“.

Al doilea tip de serviciu consta in realizarea de traduceri din/in limba germana.

Orice recomandare/sugestie constructiva in vederea imbunatatirii celor de mai sus sau completarii setului nostru de servicii e binevenita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *